NDC Mediagroep heet voortaan Mediahuis Noord
18-11-2021 13:07:00 | Door: David de Jong | hits: 1892 | Tags:

NDC Mediagroep heeft zijn naam gewijzigd in Mediahuis Noord. In december 2020 nam Mediahuis NDC Mediagroep over. De aanduiding NDC staat voor Noordelijke Dagblad Combinatie en werd sinds 1994 gebruikt. Daarvoor was het bedrijf van 1955 tot 1990 bekend als Friese Pers en vanaf 1990 tot 1994 Fries Gronings Drentse Pers.

Mediahuis kent met de naamswijziging de bedrijfsonderdelen Mediahuis Nederland, Mediahuis Limburg, Mediahuis Noord, NRC Media en Sublime (dat onder NRC Media valt).

De focus bij Mediahuis Noord ligt op onafhankelijke journalistiek, uitgedragen door sterke, relevante media die een positieve bijdrage leveren aan mens en maatschappij. Gebruikers, lezers en
adverteerders staan centraal.

Koos Boot, CEO van Mediahuis Noord: “Onze nieuwe naam Mediahuis Noord markeert de regionale verbondenheid met Noord-Nederland en de verankering binnen de Mediahuis groep. Bij Mediahuis Noord staat de journalistiek voorop en we willen een klantgerichte, duurzame organisatie zijn. Vanuit die basis bouwen we verder. We zijn in Noord-Nederland een plek voor groei: voor onze lezers, voor onze klanten en voor onze huidige en nieuwe medewerkers.”

www.mediahuisnoord.nl
www.mediahuis.be

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie