NDC Mediagroep kiest voor het DM Bureau voor winback acties
08-11-2018 09:22:30 | Door: | hits: 1777 | Tags:

NDC Mediagroep, uitgever van noordelijke media, waaronder Dagblad van het Noorden, Leeuwarder Courant en het Friesch Dagblad, is een samenwerking aangegaan met het DM Bureau. De twee bedrijven zullen samenwerken aan een aantal winback mailings.

Doel van de mailings is oud-lezers terug te winnen. Deze week gaat een eerste bulkmailing de deur uit aan voormalige lezers die al geruime tijd de krant niet meer ontvangen. Gedurende de maand november wordt gestart met een continue winback actie voor het komende half jaar. In deze opzet ontvangen voormalige abonnees een à twee weken na opzegging een eerste mailing. Na twee maanden volgt een tweede mailing. 

De mailings zijn zowel conceptueel als technisch uniek: voor de continue mailing worden echte vezels op papier aangebracht. Zo ontstaat een mini-deurmat met een uitsparing in het midden waarop een tekst als Mist u ons al? kan worden geprint. Ook de bulk- en vervolgmailing zijn origineel in hun opzet: een A3 papier in twee slagen gevouwen met een banderol rondom. Zo ervaart de oud-lezer weer hoe het is om een krant op de deurmat te ontvangen.

De reden dat NDC mediagroep gekozen heeft voor het DM Bureau is vanwege hun specifieke expertise op DM gebied. Het DM Bureau is dan ook ingehuurd voor het hele traject van conceptontwikkeling en creatie tot het gereedmaken voor verzending. 

In de selectie voor een DM specialist is de keuze van NDC Mediagroep op het DM Bureau gevallen omdat zij al jarenlang campagnes verzorgt voor gerenommeerde bedrijven als de Postcode Loterij, Landal Greenparks, Reumafonds en Nuon. De NDC Mediagroep zegt heel tevreden te zijn over de no-nonsense en kundige aanpak van het bureau. Die heeft geleid tot een mooie DM campagne met een uitgekiende route en call to actions. 

Robert Kuiper, eigenaar van het DM Bureau: "Wij zijn trots dat we dit hele traject van begin tot eind mogen opzetten en dankbaar voor het vertrouwen dat NDC Mediagroep in ons heeft.”

www.hetdmbureau.nl    
www.ndcmediagroep.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie