NDC mediagroep lanceert occasionsite Autocircuit
27-06-2019 11:51:00 | Door: David de Jong | hits: 4709 | Tags:

NDC mediagroep vergroot haar activiteiten op de auto- en occasionmarkt in Noord-Nederland, met de lancering van occasionportal Autocircuit. Op autocircuit.nl vinden mensen het beste aanbod van tweedehands auto’s bij hen in de buurt.

De online occasionmarkt is volop in beweging. Gaspedaal en Autotrack bundelen hun krachten in een poging Marktplaats naar de kroon te steken; ViaBovag probeert voet aan de grond te krijgen met een portal dat uitsluitend occasions met Bovag-garantie aanbiedt; en het businessmodel van gratis occasionportals staat onder druk nu dataleveranciers overstappen op een betaalmodel - wat betekent dat die portals moeten gaan betalen voor iedere occasion die op hun site wordt getoond.

Pier Baarsma
, algemeen directeur van NDC Mediagroep: "We zien dat mensen in het Noorden zowel online als offline op zoek gaan naar een nieuwe auto. Dankzij onze sterke positie in het medialandschap in het Noorden kunnen we de zoekervaring op Autocircuit doortrekken naar onze dagbladen, tientallen lokale en regionale weekbladen - en naar de drukbezochte occasionshows die we al jaren organiseren."

Dit is niet alleen zeer interessant voor mensen die op zoek zijn naar een auto, maar ook voor autobedrijven uit Noord-Nederland, die hun occasions nu zowel online als offline onder de aandacht kunnen brengen bij hun belangrijkste klanten: consumenten in de periferie rond hun bedrijf.

Pier Baarsma: “Goed beschouwd concurreren we niet met de grote occasionsites van Nederland, maar voegen we iets nieuws toe aan de markt voor tweedehands auto’s. Noorderlingen zullen altijd geïnteresseerd zijn in wat er in de rest van Nederland te koop is, maar als ze een compleetoverzicht willen van de beste auto’s bij hen in de buurt, dan is Autocircuit het startpunt.”

www.ndcmediagroep.nl
www.autocircuit.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie