NRC lanceert NRC Audio app
26-10-2020 08:58:31 | Door: Saskia van Weert | hits: 3867 | Tags:

NRC lanceert de NRC Audio app. De toepassing bundelt de beste podcasts uit binnen- en buitenland. Ook zijn er postcasts te vinden die exclusief via de app te beluisteren zijn.

De al langer bestaande podcasts NRC Vandaag, Onbehaarde Apen en Haagse Zaken komen in de app, evenals podcasts over uiteenlopende onderwerpen. Zo komt er een meerdelige podcastserie over de cocaïnemaffia in Nederland, een serie over de Amerikaanse presidentsverkiezingen en een wekelijkse podcast over technologie en innovatie. Ook ingesproken columns van onder anderen Marcel van Roosmalen en Frits Abrahams komen in de app.

René Moerland, hoofdredacteur van NRC: “Met NRC Audio hebben we een platform voor audiojournalistiek van onszelf én van anderen. Er zijn ontzettend veel podcasts bijgekomen de afgelopen jaren en daardoor is het niet altijd makkelijk om je weg te vinden in het aanbod. Daar willen we met NRC Audio verandering in brengen.”

De NRC Audio app is gratis te downloaden in de App Store van Apple en de Google Play Store. Tot 1 januari 2021 is alle NRC-audiojournalistiek voor iedere appgebruiker te beluisteren; daarna worden bepaalde NRC-podcasts alleen beschikbaar voor abonnees. Andere podcasts blijven gratis beschikbaar.

www.nrc.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie