NU.nl komt met NUjunior Funboek en NUsport Dit is het sportjaar 2019
21-11-2019 12:29:00 | Door: David de Jong | hits: 3133 | Tags:

NU.nl brengt twee printspecials uit: NUjunior Funboek en NU.nl Dit is het sportjaar 2019.

Gert-Jaap Hoekman, hoofdredacteur NU.nl: "Wij snappen natuurlijk dat ouders hun kinderen ook graag offline bezig zien. Reden om ook met een nieuw tijdschrift te komen: het NUjunior Funboek.”

NUjunior Funboek bevat geen huiswerk, maar quizzen, spellen en testen, zoals Herken jij nepnieuws? en is bedoeld voor kinderen van 7 tot 12 jaar. NUjunior.nl werd in september 2019 gelanceerd als nieuwsplatform voor kinderen.
  
In NUsport: Dit is het sportjaar 2019 staan onder meer foto's van de belangrijke sportmomenten van 2019, verhalen over topsporters als Virgil van Dijk en Frenkie de Jong, interviews met en portretfoto’s van onder andere Sportman van het Jaar Mathieu van der Poel, Vivianne Miedema, Sportvrouw van het Jaar Sifan Hassanen en Maarten van der Weijden. Daarnaast fans over Max Verstappen en de Oranje-vrouwen als winnaars van de NUsport Sportploeg van het Jaar.  

Deze printuitgaves van NU zijn tot stand gekomen dankzij een samenwerking van NU.nl, team Groei & Innovatie van Sanoma General Interest en fotoagentschap Pro Shots, ook onderdeel van Sanoma Media Netherlands. Het NUjunior Funboek en NUSport Dit is het sportjaar 2019 is online te koop maar ook in de winkels bij onder meer AKO, Bruna, Primera en Albert Heijn.  

www.nu.nl
www.sanoma.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie