Nieuwe talkshow op New Business Radio: De Ondernemer
11-02-2019 09:24:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 10359 | Tags:

New Business Radio begint dinsdag 12 februari  met de nieuwe wekelijkse talkshow De Ondernemer. Het programma wordt gemaakt samen met de redactie van De Ondernemer, het grootste ondernemers-mediaplatform van Nederland en onderdeel van de Persgroep.

Wekelijks schuiven (top)ondernemers en andere experts in de studio aan om hun visie op onder meer personeel, online marketing, financiering en innovaties te delen. In de eerste uitzending is Maurice Peeters van YoungCapital te gast. Brexit is het thema een week later en in maart staat onder meer Jacco Vonhof, voorzitter van MKB-Nederland, op de agenda.

De talkshow wordt gepresenteerd door Robert van den Ham, content director van De Ondernemer. Van den Ham wordt betiteld als een ervaren en ondernemend mediamens. Hij werd in 2013 gekozen tot Hoofdredacteur van het Jaar en een jaar later tot Crossmedia Man van het Jaar.

De Ondernemer is elke dinsdag tussen 10:00 en 11:00 uur te beluisteren op New Business Radio. Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast, onder meer via iTunes, Spotify en de website van De Ondernemer.

www.newbusinessradio.nl
www.deondernemer.nl
www.persgroep.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie