Samenwerking Centraal Beheer en FD Mediagroep
18-12-2018 15:36:00 | Door: | hits: 2693 | Tags:

In 2019 werkt de Apeldoornse verzekeraar Centraal Beheer samen met BNR en het Financieele Dagblad (FD) aan het radioprogramma BNR in Bedrijf dat iedere week wordt uitgezonden. Ook staan podcasts, longreads en drie events voor ondernemers op het programma. Beide partijen zijn partner voor ondernemend Nederland.

Jack Hommel, directeur Bedrijven van Centraal Beheer: "We hebben erg veel zin om met BNR en FD te gaan samenwerken. Middelgrote ondernemingen hebben te maken met een breed scala aan onderwerpen onder meer op het gebied van personeel en duurzame inzetbaarheid, bedrijfscontinuïteit en groei en innovatie. Wij willen onze kennis en expertise op deze gebieden graag delen met ondernemers. BNR en FD weten als geen ander hoe zij deze doelgroep kunnen bereiken. Samen helpen wij ondernemers proactief bij de groei van hun bedrijf."

Eugenie van Wiechen, algemeen directeur van FD Mediagroep: "Centraal Beheer is een belangrijke financiële dienstverlener in de zakelijke markt. We richten ons allebei op dezelfde ambitieuze doelgroep van ondernemers die hun bedrijf willen verbeteren en vernieuwen. Ik kijk uit naar onze samenwerking."

BNR in Bedrijf is vanaf 9 januari 2019 wekelijks op de radio te beluisteren op woensdag van 15:30 tot 16:00 uur. Bij BNR in Bedrijf vertellen ondernemers openhartig over hun valkuilen en triomfen. Ze delen inzichten waarmee andere bedrijven weer verder komen. Zo leren ondernemers van ondernemers. In de podcastserie BNR in Bedrijf@Home staat het persoonlijke verhaal van de ondernemer centraal. Het draait om de zakelijke en persoonlijke dilemma’s waar de ondernemer mee te maken heeft. De redactionele inhoud komt onafhankelijk tot stand. Daarnaast worden er drie bijeenkomsten voor ondernemers georganiseerd.

www.bnr.nl
www.fdmg.nl
www.centraalbeheer.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie