Studio Korea Beste Nieuws Video bij Hashtag Awards
21-12-2018 09:44:00 | Door: | hits: 10612 | Tags:

Bij de tweede editie van het prijzengala voor onlineproducties won Studio Korea, de online sporttalkshow van MyChannels en de Persgroep op AD.nl tijdens de Olympische Winterspelen, een Hashtag voor Beste Nieuws Video.

In het online videoformat Studio Korea werd dagelijks verslag gedaan van alles rondom de Olympische Spelen. Uniek, want nooit eerder werkten zoveel merken van de Persgroep op deze schaal in video samenwerken. De onderliggende partnerships met onder meer Eurosport, Toyota, Campina, Heineken en Samsung maakten Studio Korea tot een succes. Maar liefst 291 video’s in 14 unieke shows met 4,1 miljoen video starts werden gerealiseerd.

Marko van Kampen, directeur bij MyChannels: "Het mooie aan Studio Korea is dat je er alles kon vinden wat je van elke dag Olympische Spelen mee wilde krijgen en we zijn enorm blij met deze erkenning."

Vlogster en zangeres Famke Louise kreeg een onderscheiding voor de samenwerking met rapper Caza. Het duo won in de categorie beste muziekvideo met het nummer Slide. Tim Hofman won in de categorie Beste Online Video met #BOOS: Terug naar je eige land. Videoland-serie Mocro Maffia veroverde de award bij Beste Video on Demand.

Bucketboys Thijs en Joep maakten de Beste Creator Video met hun SBS 7-grap. Het duo kondigde aan met John de Mol een nieuwe online tv-zender op te zetten, maar het bleek te gaan om een stunt. ‘John de Mol’ bestond echt, het was alleen niet de tv-tycoon, maar een fietsenmaker.

www.persgroep.nl    
www.hashtagawards.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie