Teun van der Vorm nieuwe CIO de Persgroep
04-04-2019 12:34:00 | Door: David de Jong | hits: 3450 | Tags:

Teun van der Vorm is in dienst getreden als nieuwe CIO België en Nederland. In zijn rol zal hij leiding geven aan ICT organisatie in twee landen en daarmee ook de vele en ambitieuze ICT projecten van de Persgroep. Hierin zal hij werken voor het gehele portfolio: de nieuwsmerken, TV, radio en de online services.

Teun van der Vorm heeft 17 jaar bij KPN gewerkt in diverse functies, daarna 2 jaar bij USG People als IT directeur en de laatste 10 jaar bij de ANWB als CIO. In deze laatste functie was hij in het bijzonder verantwoordelijk voor het volledig moderniseren van het IT landschap, het invoeren van agile werken in al zijn facetten en het innoveren met technologie.

Erik Roddenhof, CEO de Persgroep BENE: “Met Teun halen we iemand aan boord met veel ervaring in complexe bedrijven met veel verschillende merken en platformen. Hij combineert dit met een grote passie om mensen samen te brengen rond uitdagende doelen. Dit maakt van hem de geknipte persoon voor deze belangrijke rol. We verwelkomen Teun met veel plezier in ons team en wensen hem veel succes als onze nieuwe CIO”.

Teun van der Vorm: “Het spreekt vanzelf dat ik deze week met plezier van start ben gegaan. Een mediabedrijf dat in een digitale transformatie zit, is een mooie uitdaging. Ik zal mijn uiterste best gaan doen om met mijn team de business maximaal te ondersteunen door de juiste ICT randvoorwaarden te scheppen”.

www.persgroep.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie