Vakbladen.com neemt nieuwssite Windenergie-nieuws.nl over
25-01-2019 10:02:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 2413 | Tags:

Mediaconcern Vakbladen.com heeft de nieuwssite Windenergie-Nieuws.nl overgenomen per 24 januari 2019. Dat is een online informatieplatform voor vakmensen, bedrijven en organisaties over de ontwikkelingen van windenergie op land en in zee in eigen land en over de belangrijkste ontwikkelingen wereldwijd.

Vakbladen.com neemt de nieuwssite over van Annelies Bakker. Ze heeft de nieuwssite bijna tien jaar in beheer gehad.

Roeland Dobbelaer, technisch uitgever Vakbladen.com: “Windenergie is een van de sterkst groeiende sectoren als het gaat om duurzame energie wereldwijd en speelt een onmisbare rol bij het behalen van de klimaatdoelen. In 2017 heeft Vakbladen.com al het vakblad en de nieuwssite WindEnergie Magazine  overgenomen van voormalig uitgeverij Lakerveld. We brengen deze nu uit in het Engels, onder de titel Wind Energy Magazine.”

“Daarnaast zijn wij vanaf 1 januari een partnerschap aangegaan met het Nederlandstalige vakblad WindNieuws van ODE Decentraal, de Organisatie voor Duurzame Energie. Naast de inhoudelijke samenwerking tussen beide bladen gaat Vakbladen.com commerciële taken voor beide verzorgen. Met deze titels  bieden WindNieuws en wij nu gezamenlijk het grootste mediaplatform over de gehele Nederlandse windenergie industrie."

Vakbladen.com is actief in de sectoren Techniek, Chemie & Life Sciences, Food, Wonen en Automatisering. De windenergie-titels maken deel uit van het technisch cluster, waartoe onder andere ook de titels Maritiem Nederland en Technisch Weekblad behoren.

www.vakbladen.com
www.windenergie-nieuws.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie