Zaterdagmagazine AD wordt Mezza
25-03-2021 12:43:00 | Door: Pie Kamau | hits: 3183 | Tags:

Het zaterdagmagazine van AD en de regionale titels van DPG Media krijgt een andere naam en heeft een opfrisbeurt gekregen. Het blad gaat verder als Mezza en ligt zaterdag bij meer dan een miljoen abonnees op de deurmat, als vervanging van het huidige magazine.

Sara van Gorp, Mezza-chef bij DPG Media: “Waarom de naam Mezza? Een magazine is een moment van pauze, een intermezzo. Het vernieuwde magazine is verfrist, maar tegelijkertijd vertrouwd. Dat is wat lezers ons lieten weten die we het proefnummer lieten zien. Tijdens het maken van het magazine hebben we meerdere keren aan lezers gevraagd naar hun mening. We vroegen wat lezers misten en wat ze wilden houden. En we vroegen wat ze van de  rubrieken vonden. Dat hebben we allemaal meegenomen bij het maken van de eerste Mezza. En zo blijven we ontwikkelen en met veel plezier de mooiste magazines maken, magazines voor een goed weekend.”

Columnist: Heleen van Royen

Heleen van Royen zal als columnist voor Mezza schrijven over haar persoonlijk leven. Heleen van Rooyen: “Het is spannend maar vooral gaaf. In deze tijden van grote onzekerheid is vanaf nu één ding zeker: elke week verschijnt een column van mijn hand in Mezza. Ik verheug me op het schrijven en hoop dat lezers zich verheugen op mijn columns. Ik zal me moeten inhouden om het niet elke week over mijn kleinzoon te hebben.”

BN’ers openhartig over gezondheid

Mezza komt verder met een rubriek waarin bekende Nederlanders openhartig vertellen over gezond leven. Wat lukt wel en wat gaat minder? In de eerste aflevering vertelt Anita Witzier over haar oplossing om na 28 jaar slecht slapen eindelijk een wat betere nachtrust te hebben. Maar ook over botox, opvliegers en hormoontherapie.

Mezza verschijnt wekelijks op zaterdag bij AD, de Stentor, Tubantia, de Gelderlander, PZC, Eindhovens Dagblad, BN deStem en Brabants Dagblad. Mezza bereikt in print meer dan 1,2 miljoen lezers.

www.dpgmedia.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie