Bol.com en Exterion live met DOOH op Valentijnsdag
14-02-2018 13:20:00 | Door: | hits: 3273 | Tags:

Op Valentijnsdag draait de campagne We doen niks met Valentijn... toch? met live countdown op de digitale schermen op NS-stations van Exterion Media. Met deze campagne gaat Bol.com in op de verwachtingen van geliefden en de miscommunicaties die kunnen ontstaan. Op de digitale schermen telden ze live af naar 12:00 uur, de uiterlijke tijd om nog een cadeautje te laten bezorgen bij een grote liefde.

De campagne wordt ingezet via social video en content, display en Out-of-Home.

Olav van Dam, socialmediamanager bij Bol.com: "Deze valentijnsactivatie is echt digital first. We hebben er bewust voor gekozen om Facebook en Instagram centraal te stellen als platform om de doelgroep te bereiken. De video's aan het begin van de campagne hebben hier een hele belangrijke rol in gespeeld. Aan de engagement rates van de content merken we duidelijk dat dit goed resoneert bij de doelgroep. Daarnaast biedt onze Cupido messenger een mooie mogelijheid om het dialoog met de doelgroep op te bouwen. Dit hebben we doorvertaald naar digitale Out-of-Home-uitingen."

Niels Moes, communicatiemarketeer bij Bol.com: "We wilden op een spraakmakende manier inhaken op het sentiment rond valentijn en mensen aanmoedigen om te doen wat ze voor elkaar willen krijgen. Dit doen we door relevante oplossingen te bieden, zoals inspirerende thema pagina's voor verschillende type geliefden op Bol.com, laagdrempelig cadeau-advies via onze Cupido messenger en onze bezorgoptie Vandaag Bezorgd, waarmee je dezelfde dag nog je valentijnscadeau in huis hebt. Stiekem houden we bij Bol.com best van een beetje romantiek en hoe gaaf is het dat wij Nederland en Vlamingen kunnen helpen hun geliefde te verrassen."

Japie Stoppelenburg, creatief directeur van A Friend of Mine (verantwoordelijk voor het concept): "Valentijn brengt bij veel mensen een ongemakkelijk gevoel naar boven. Aan de ene kant vinden we het commercieel, aan de andere kant willen we niet diegene zijn die geen cadeautje heeft gekocht voor zijn of haar valentijn. Door die ongemakkelijkheid centraal te stellen, hebben we doelgroep op een effectieve manier en met een knipoog weten te activeren."

www.exterionmedia.com/nl
www.bol.com/nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie