Boomerang Media vergroot media-aanbod met Mr.Friendly digitale schermen
04-02-2022 16:33:00 | Door: David de Jong | hits: 2032 | Tags:

Boomerang Media is voortaan verantwoordelijk voor de advertentie exploitatie van de digitale Mr.Friendly schermen.

Mr.Friendly plaatst waterbesparende oplossingen in onder meer horeca en sportscholen. Op- of boven die oplossingen zoals tapkranen in de sportscholen of watervrije urinoirs bij de toiletten zijn digitale schermen geplaatst die door Boomerang Media worden geëxploiteerd. 

Remco de Bruijn, eigenaar van Mr.Friendly: “Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van duurzame oplossingen zoals watervrije urinoirs en drinkwater tapkranen. Wij maken duurzaamheid voor de klant voordeliger omdat we videoschermen plaatsen waar reclame op kan worden getoond. Media exploitatie is een heel andere tak van sport en wij willen graag onze handen vrijhouden om het netwerk te vergroten.” 

Remco Duinkerken, eigenaar Media Depot (waaronder Boomerang Media): “Dit is een heel mooie toevoeging op ons pakket. De schermen zijn niet te missen. De technische en creatieve mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kunnen we afrekenen op basis van echte views én als adverteerder lever je direct een duurzame bijdrage. Zo zijn de urinoirs bijvoorbeeld watervrij en ook de tapkranen voorkomen allerlei transport van water en het gebruik van plastic flessen. Een groot deel van de reclameopbrengsten worden direct geïnvesteerd in nieuwe duurzame oplossingen.”

www.boomerangadverteren.nl
www.boomerang.nl
www.mrfriendly.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie