Clear Channel Nederland breidt uit met Den Bosch en Diemen
29-07-2020 14:47:00 | Door: David de Jong | hits: 1603 | Tags:

Clear Channel Nederland voegt per 1 augustus 2020 zeventien schermen toe aan haar digitale netwerk. Het gaat om dertien schermen in Den Bosch en vier in Diemen. Het totale digitale 2m² netwerk op straat (City Live) komt met deze toevoeging op negentig schermen.

City Live is het digitale netwerk van Clear Channel met schermen in onder meer Utrecht, Eindhoven en Tilburg. De schermen bevinden zich midden in en rondom stadscentra en shopping areas.  

Wierish Debipersad, Commercial Director bij Clear Channel Nederland: "In 2019 is de totale omzet van de twaalf toonaangevende buitenreclame-exploitanten gegroeid naar 211 miljoen euro. Een groei van meer dan 8 procent ten opzichte van het jaar ervoor. Deze stijging zat voornamelijk in digitaal. Ook wij focussen ons op uitbreiding van ons digitale netwerk. Mede door toevoeging van databronnen wordt DOOH namelijk relevanter dan ooit. Des te belangrijker dus dat we ondanks de crisis kunnen investeren in het medium en Den Bosch en Diemen toevoegen aan ons netwerk."

www.clearchannel.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie