Clear Channel Nederland breidt netwerk uit de stad Utrecht
19-10-2018 10:15:58 | Door: | hits: 3280 | Tags:

De concessie voor bijna 700 outdoor objecten in stad Utrecht is toegewezen aan RBL & Clear Channel Nederland. Hiermee voegt Clear Channel Nederland ruim 1600 analoge vakken en 60 digitale schermen toe aan haar outdoor portfolio. De digitale schermen worden geplaatst op A-locaties als Neude, Vredenburg, Amsterdamsestraatweg en Janskerkhof. Dit jaar wordt al meer dan 50 procent van de objecten geplaatst, waarbij begonnen wordt met drukbezochte centrumlocaties. Naar verwachting zijn in het eerste kwartaal van 2019 alle objecten geplaatst. 

Raymond van Kasterop, Sales & Marketing Director Clear Channel Nederland: “Utrecht staat met ruim 344.000 inwoners op de vierde plaats van grootste gemeenten in Nederland en is daarom een zeer waardevolle toevoeging aan het netwerk van Clear Channel Nederland. Het versterkt onze positie in de randstad en verbetert tegelijkertijd onze landelijke spreiding. Daarnaast breiden we met het winnen van deze concessie ons digitale portfolio flink uit.“

De concessie omvat 479 abripanelen, 200 vrijstaande reclamevitrines en 10 digitale portrait billboards en heeft een looptijd van 15 jaar. In het centrum van Utrecht worden 20 vrijstaande dubbelzijdige reclamevitrines en 10 abripanelen voorzien een 75 inch LED-scherm met touchbediening. Deze ‘digitale kiosken’ tonen naast advertenties een digitale plattegrond, actuele reisinformatie en hotspots, evenementen en activiteiten in Utrecht.

Voor de aanbesteding van onder andere gemeente Utrecht werkt Clear Channel Nederland nauw samen met RBL. Hierbij onderhoudt RBL het contact met de gemeenten en sluiten zij de contracten met de concessiegevers. Clear Channel exploiteert het door RBL geplaatste en in onderhoud zijnde stadsmeubilair aan lokale, nationale en internationale adverteerders. Deze samenwerking is een goede match, waarbij beide partijen in hun kracht staan.  

www.clearchannel.nl            

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie