Clear Channel Nederland verlengt contract met Q-park Nederland
17-04-2019 13:03:16 | Door: David de Jong | hits: 2987 | Tags:

Clear Channel Nederland heeft het contract met Q-Park Nederland na een samenwerking van 15 jaar opnieuw verlengd. Het nieuwe contract heeft een looptijd van 3 jaar en gaat per direct in. Clear Channel exploiteert op dit moment 569 Parkingboards. Daarvan zijn er 554 analoog en 15 digitaal, verdeeld over circa 100 Q-Park parkeergarages.

Onderdeel van de samenwerking is een uitbreiding van het digitale netwerk in Q-Park garages naar minimaal 50 digitale schermen.

Raymond van Kasterop, Commercial Director bij Clear Channel Nederland: “Q-Park verwelkomt jaarlijks meer dan 40 miljoen bezoekers verdeeld over honderden parkeergarages en parkeerterreinen in Nederland. Voor onze klanten zijn dit perfecte locaties om hun doelgroep te bereiken. Wij zijn daarom erg blij dat we de samenwerking met Q-Park Nederland opnieuw hebben verlengd.”

Marielle Velthoven, head of Sales & marketing bij Q-Park Nederland: “De samenwerking met Clear Channel Nederland biedt ons niet alleen extra inkomsten, het draagt ook bij aan een kwalitatieve parkeerbeleving. Dankzij het netwerk van Clear Channel Nederland zijn wij in staat hoogwaardige adverteerders aan ons te verbinden.”

www.clearchannel.nl
www.q-park.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie