Clear Channel Nederland wint aanbesteding Gouda
30-01-2020 09:55:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 2286 | Tags:

Clear Channel Nederland heeft de aanbesteding voor buitenreclame in gemeente Gouda gewonnen. Het betreft een exclusieve overeenkomst met een minimale looptijd van vijftien jaar.

De uitbreiding naar Goude betekent 230 analoge zijdes en 20 digitale schermen van twee vierkante meter extra voor het netwerk van het bedrijf. De overeenkomst gaat per 1 april 2020 in. Clear Channel plaatst onder meer abri’s met groene daken en voorziet een deel van de abri’s van een AED en zonnepanelen.

Thierry van Vugt, wethouder in Gouda: “Deze aanbesteding bood ons de kans om de buitenruimte in te richten met state of the art-voorzieningen. Hierbij is ook gelijk gekozen voor een duurzame oplossing met groene daken of zonnepanelen. En worden vijf bushokjes voorzien van AED’s. Ik ben blij dat we door de vernieuwingen onze bezoekers aan de stad nog beter informatie op maat kunnen bieden en dat naast een plattegrond, ook de evenementenkalender en de hotspots van Gouda op een aantal digitale borden getoond wordt. Dit draagt bij aan de gastvrijheid die Gouda wil uitstralen.”

www.clearchannel.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie