Clear Channel sluit partnerships met onder andere de Esther Vergeer Foundation
20-02-2018 11:07:00 | Door: | hits: 3477 | Tags:

Clear Channel Nederland ondersteunt dit jaar drie goede doelen: CliniClowns, Make-A-Wish en de Esther Vergeer Foundation. Deze doelen ontvangen elk een mediategoed dat ingezet kan worden om hun boodschap door heel Nederland te verspreiden.

Raymond van Kasterop, sales- en marketingdirecteur bij Clear Channel Nederland: "Als landelijke speler vinden we het belangrijk om wat terug te doen voor de maatschappij. We hebben ruim 19000 objecten in 333 gemeenten, waardoor onze partners zichtbaar kunnen zijn in heel Nederland."

De gekozen doelen zetten zich alle drie in om kinderen even niet aan hun ziekte of beperking te laten denken.

Van Kasterop: "Neem bijvoorbeeld de Esther Vergeer Foundation die het voor kinderen met een lichamelijke beperking mogelijk maakt om gewoon te sporten op een gewone vereniging. Als je ziet hoe sport in onze samenleving leeft, bijvoorbeeld nu tijdens de Olympische Winterspelen en bij het ABN AMRO World Tennis Tournament, is het een waardevol doel."

Het tweede goede doel dat Clear Channel Nederland ondersteunt, is CliniClowns.

Ilja van Alten, communicatiecoördinator bij CliniClowns: "Fantastisch om de campagne tegen te komen door heel Nederland. We zijn echt heel blij dat Clear Channel ons op deze manier steunt. CliniClowns kan haar werk doen dankzij donateurs, sponsors en vrijwilligers. En die moeten ons dan wel in het vizier hebben. Deze mooie exposure in abri's helpt daarbij!

Make-A-Wish is het derde goede doel dat op exposure kan rekenen. Dit goede doel vervult de wens van kinderen van drie tot achttien jaar die kampen met een levensbedreigende ziekte, om met die wens een ervaring van kracht en blijdschap te creëren.

www.clearchannel.com
www.esthervergeerfoundation.nl
www.cliniclowns.nl
www.makeawishnederland.org


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie