Clear Channel toont nieuws van NU.nl
28-05-2019 12:14:00 | Door: | hits: 2626 | Tags:

Door een samenwerking tussen Clear Channel Nederland en NU.nl zullen digitale schermen content van de nieuwssite tonen. In heel Nederland worden de schermen van Clear Channel, naast commerciële content, voorzien van de laatste nieuws headlines, weer en verkeer.

Raymond van Kasterop, Managing Director bij Clear Channel Nederland: “Ons digitale aanbod breidt steeds verder uit. Dat biedt adverteerders veel mogelijkheden om zichtbaar te zijn op het juiste moment, de juiste plaats én in de juiste context. Zo wordt hun boodschap relevanter voor passanten. Door het laatste nieuws te tonen van NU.nl hopen we onze digitale schermen nog relevanter te maken voor passanten en uiteindelijk dus ook voor de adverteerder. Of dat daadwerkelijk zo is, weten we na een testperiode waarbij onderzoek wordt gedaan naar het effect van de nieuwscontent op de schermen.”

Gert-Jaap Hoekman, hoofdredacteur van NU.nl: “We zoeken altijd naar vernieuwende manieren om ons nieuws te delen, omdat we er in geloven dat gratis nieuws belangrijk is voor onze samenleving. Ik ben er dan ook geweldig trots op dat we nu ook op grote schermen in verschillende steden te zien zijn.”

www.clearchannel.nl
www.nu.nl
www.sanoma.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie