DOOH-inhakers op Olympische medailles
12-02-2018 14:32:00 | Door: | hits: 2787 | Tags:

De Nederlandse medaillekast op de Spelen in Pyeongchang raakt direct in de eerste dagen al goed gevuld: reden voor KPN en Samsung om de prijswinnende olympiërs op de digitale Mupi’s van JCDecaux te feliciteren met hun geweldige prestaties.

Zo biedt KPN voorbijgangers de mogelijkheid om de schaatsers Carlijn Achtereekte en Sven Kramer via Whatsapp zelf te feliciteren. De boodschappen die binnenkomen op 06-57553413 voor Achtereekte en 06-57015501 voor Kramer worden verzameld en aangeboden aan de winnende schaatsers.

Ook Samsung haakt in op de Olympische Spelen. Toen Sjinkie Knegt zijn zilveren plak behaalde op de 1500 meter shorttrack, was Samsung direct live op straat te zien.

Met deze campagnes maken KPN en Samsung gebruik van de kracht van digitale buitenreclame; door op afstand eenvoudig uitingen aan te passen is het mogelijk snel in te haken op actuele gebeurtenissen.

Het digitale buitenreclamenetwerk Métropole van JCDecaux bestaat uit 101 digitale Mupi’s in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

www.kpn.com
www.samsung.com
www.jcdecaux.com


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie