De Haagse Passage krijgt LED scherm naar idee van UNStudio en Ngage Media
25-01-2019 12:17:00 | Door: David de Jong | hits: 3334 | Tags:

De gevel van de De Passage in Den Haag is deze week voorzien van een dubbelzijdig LED-scherm met ambient effect. Naar een idee van UNStudio en Ngage Media is het mogelijk content zichtbaar te maken op een door licht omringde gevel van tweemaal ruim 65m2. De diversiteit van de content, in combinatie met deze toepassing, biedt een extra dimensie aan de beleving aan de bezoekers van de Haagse Grote Marktstraat.
 
De LED-schermen zijn het eerste resultaat van een langjarige samenwerking tussen ASR Real Estate en Ngage Media, en is tot stand gekomen met medewerking van de gemeente Den Haag. De komst van deze grote schermen stelt adverteerders in staat de bezoekers van de drukste Haagse winkelstraat, een extra impuls te geven vlak voor het moment van aankoop. Het wekelijkse bereik telt een kleine half miljoen passanten.
 
Mandy van Dijken, Asset Manager Shopping Centers, ASR Real Estate: "De innovatieve technologie die gebruikt wordt voor het spektakel op de gevel, stelt ons in staat het gedachtengoed van architect Bernard Tschumi verder vorm te geven. Het doel is om De Passage in de binnenstad van Den Haag te positioneren als stijlicoon. Het scherm is een prachtig resultaat van een jarenlange samenwerking tussen Ngage Media en ASR."
 
Stan Thijssen, Managing Partner, Ngage Media: "e zijn erg verheugd op deze aanvulling binnen ons portfolio. Middels deze ambient mediagevel lichten we -als het ware bijna letterlijk- De Passage op ten opzichte van de rond omliggende retail. We willen ASR Real Estate en de gemeente Den Haag bedanken voor het afgegeven vertrouwen in deze innovatieve, niet-dagelijkse invulling van de publieke locatie."
 
 De Passage

De Passage bevat onder meer de oudste winkelpassage van Nederland, inmiddels een gewaardeerd UNESCO-monument. In een prachtige setting van arcades, glazen koepels, loopbruggen en bewerkte gevels vind je er chique winkels, gezellige horecagelegenheden en een hotel. De nieuwe winkelpassage is ontworpen door Bernard Tschumi. Deze architect heeft dit spectaculaire, nieuwe deel van De Passage licht en open ontworpen. Net als het historische deel heeft ook de Nieuwe Haagse Passage een hoge, glazen kap. De mooie Hollandse luchten die je hierdoor ziet, worden als het ware geprojecteerd op de gevels van de winkels. Ook de imposante entree aan de Grote Marktstraat weerspiegelt de lucht en de wolken.
 
 
ASR Real Estate

ASR real Estate beheert en investeert als vastgoedvermogens-beheerder namens haar opdrachtgevers meer dan 125 jaar in woningen, winkels, kantoren en agrarische grond. Voor professionele beleggers beheert zij vier Nederlandse vastgoedfondsen en individueel vermogensbeheermandaten voor (inter)nationaal vastgoed. ASR Real Estate richt zich op de waardeontwikkeling van vastgoed op de lange termijn en is onderdeel van ASR, een grote Nederlandse verzekeraar.
 
 Ngage Media

Om te raken moet je bewegen. En bewegen doet Ngage letterlijk met het medium Digital Out-of-Home.De content van Ngage Media beweegt, de mensen die voorbij lopen bewegen en merken kunnen met het medium van Ngage Media en de bedooschap van merken en diens doelgroep in beweging brengen. Ngage Media wil de publieke ruimte mooier, intelligenter en relevanter  maken door op unieke locaties mensen te raken met content en toonaangevende technologie. Ngage Media speelt met de architectuur om ons heen en maakt de stad letterlijk een stukje slimmer.  Met grote impactvolle, geïntegreerde schermen brengt Ngage Media merken in beweging. Ngage Media vertoont relevante content om de beleving en betrokkenheid te verhogen, op maat gemaakt voor alle schermen binnen Public, Retail en Transport netwerken.

www.ngagemedia.nl
www.depassage.nl
www.asrrealestate.nl
www.unstudio.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie