Dirk-Jan Verhoef Sales Director Beyond Outdoor
04-06-2018 10:00:39 | Door: | hits: 2952 | Tags:

Dirk-Jan Verhoef is de nieuwe Sales Director bij Beyond Outdoor. Eerder was hij werkzaam bij onder andere Sanoma Media, de Transwebgroup en Ngage Media.

Verhoef: “Na een afwezigheid van 1,5 jaar in de digital out of home begon het toch weer te kriebelen. Vanaf 7 mei ben ik officieel van start gegaan en ik heb erg veel zin in deze nieuwe uitdaging. Vooral omdat het bedrijf een mooie ontwikkeling aan het doormaken is en we een sterke positie in gaan nemen in het digital out of home speelveld. Zowel op het gebied van locaties als op het gebied van innovatie worden er op dit moment grote stappen gezet.
Out of home is het enige traditionele mediumtype dat de laatste jaren groei laat zien, zeker als je kijkt naar het aandeel van digital. Ook groeit het aantal programmatic ingekochte campagnes snel en worden de budgetten steeds groter. Een ontwikkeling waarmee we in Nederland voorlopen ten opzichte van andere landen. Nu steeds meer adverteerders de voordelen van DOOH in beginnen te zien zal deze trend zich ook de komende jaren verder doorzetten."

Danny Tournier, oprichter van Beyond Outdoor: “We zijn inmiddels bijna 3 jaar onderweg met Beyond. In 2017 hebben we vol ingezet op de uitbreiding van ons digitale netwerk. Dit jaar valt alles op zijn plaats. We groeien in een ongelofelijk tempo van zes naar 14 locaties en claimen een prominent marktaandeel. De exponentiële groei van ons netwerk vraagt ook om een uitbreiding en verdere professionalisering van de organisatie. Met het aanstellen van Dirk-Jan leggen we hiervoor de basis.”

www.beyondoutdoor.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie