Eerste curved LED-schermen van Ngage Media in Heerlen
05-03-2019 12:44:24 | Door: Saskia van Weert | hits: 2090 | Tags:

Op 1 maart heeft Ngage Media twee nieuwe curved 12m2 LED-schermen in gebruik genomen. De schermen bevinden zich op de zuilen naast de entree van het winkelcentrum Corio Center in de binnenstad van Heerlen.

Met de komst van de schermen in Heerlen versterkt Ngage Media haar positie in Zuid-Nederland. In Maastricht, Eindhoven, Breda, Venlo en Helmond is het bedrijf al actief.

De schermen op het Corio Center zijn de eerste curved LED-schermen van Ngage Media. Het is het tweede project in korte tijd dat het bedrijf samen met Sectie5 heeft gerealiseerd. Eerder werd een groot digitaal scherm in winkelcentrum Diemerplein geplaatst.

Door de komst van deze schermen kunnen adverteerders de bezoekers van de drukste winkelstraat in Heerlen een extra impuls te geven net voor het aankoopmoment. De schermen worden aangestuurd door twee players. Daardoor kan er interactie tussen de schermen zijn, al kunnen ook twee dezelfde advertenties getoond worden.

De schermen kunnen ook live beelden laten zien. Tijdens carnaval was de optocht te volgen via de schermen, in samenwerking met de lokale televisiezender L1.

www.ngagemedia.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie