Exterion Media neemt landelijk tankstationnetwerk MMD Media over
14-10-2019 10:38:19 | Door: Saskia van Weert | hits: 4779 | Tags:

Exterion Media neemt per direct het tankstationnetwerk van MMD Media over. Het netwerk bestaat uit 1378 digitale schermen verspreid over 607 tankstations door Nederland.

Met deze overname heeft Exterion Media in totaal 2600 digitale schermen en een landelijk digitaal bereik van meer dan 45 procent. Exterion Media focust zich sinds 2015 op Digital Out-of-Home en biedt momenteel een netwerk van  schermen op de Nederlandse Spoorwegen, in ruim 100 winkelcentra en nu ook op 607 tankstations. De DOOH-markt groeit sterk, het afgelopen halfjaar al bijna 50 procent, waarmee het totale aandeel van DOOH op 33 procent zit van de totale Out-of-Home-markt.

Eric Kip, Managing Director Exterion Media; “Het tankstationnetwerk biedt ons een unieke uitbreiding op ons huidige netwerk. Tankstations hebben nu en in de toekomst een belangrijke plek in de ‘on the go’-markt. We denken zelfs dat de toekomstige ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit deze plekken zelfs nog waardevoller gaan maken. We zien nu al dat tankstations meer services toevoegen en we denken dat deze trend zal doorzetten, met shopping, pick-uppoints en diensten die we nu wellicht niet eens kennen.”

www.exterionmedia.com
www.mmdmedia.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie