Exterion Media wint abri-concessie Eindhoven
04-02-2022 13:30:00 | Door: Bas Vlugt | hits: 2647 | Tags:

Exterion Media, onderdeel van Global Media & Entertainment Group, voegt per 1 februari 600 abri’s in Eindhoven toe aan het portfolio. Het contract tussen Exterion Media en de gemeente Eindhoven voor het beheer, onderhoud en de reclame-exploitatie van deze abri’s is getekend voor een periode van tien jaar.

Met de toevoeging van deze concessie in Eindhoven vult Exterion Media haar eerdere portfolio aan, bestaande uit ruim 400 Europanels verdeeld over de stad. Dit betekent dat Exterion Media voor nu de exclusieve aanbieder is in het 2 vierkante meter-formaat in de gemeente Eindhoven, met iets meer dan 1000 reclamevlakken. Exterion media's bereik in Eindhoven wordt hierbij met 11 procent verhoogd. De nieuwe vlakken zijn per direct in te zetten.

Eindhoven staat in de top 5 van grootste steden in Nederland en is met ruim 230.000 inwoners een belangrijke concessie. Het staat bekend als een levendige stad die veel te bieden heeft. Met de welbekende High Tech Campus is Eindhoven een echte tech-stad, maar daarnaast ook de designhoofdstad van Nederland. Tijdens de Dutch Design Week wemelt het dan ook van de studenten en millennials. Tevens hebben de grotere namen zich gevestigd in de stad Eindhoven, zoals Philips Electronics, VDL Groep, ASML en Greenhouse.

Guy Grimmelt, Marketing & Sales Director Exterion Media: “Eindhoven is de laatste jaren uitgegroeid tot een stad met status op vele gebieden, erg fijn dat we onze aanwezigheid daar behouden en verstevigen.”

Exterion Media is onderdeel van Global Media & Entertainment Group. Met de missie Iedereen buitenshuis bereiken zorgt Exterion Media ervoor dat adverteerders met de juiste (Digital) Out-of-Home campagnes hun doelstellingen behalen. Dit wordt bereikt middels een landelijk dekkend netwerk van straatabri’s en ongeveer 3000 digitale schermen. Hiermee wordt elke week weer ruim 60 procent van Nederland bereikt.

www.exterionmedia.nl
www.global.com


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie