Exterions Rick Vriesema stapt over naar Out of Home Masters en wordt partner
10-12-2019 15:43:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 3370 | Tags:

Rick Vriesema gaat per 1 januari 2020 aan de slag als partner en commercieel directeur bij Out of Home Masters. Hij heeft ruim vijftien jaar ervaring in de (D)OOH-markt en werkte de laatste acht jaar bij buitenreclame-exploitant Exterion Media als Head of National Sales.

Rick Vriesema: “Na acht fantastische jaren bij Exterion Media is mij de kans geboden om mijn lang gekoesterde ambitie om te ondernemen invulling te geven. Ik kijk ernaar uit om, samen met Frank en zijn team, Out of Home Masters verder te laten groeien en adverteerders en bureaus te adviseren betreft de meest optimale (D)OOH inzet. Binnen een snel veranderend (D)OOH landschap zijn expertise en de juiste (data)tools essentieel geworden om het maximale effect te behalen. Ik ben ervan overtuigd dat Out of Home Masters hierin het verschil kan maken.”

Frank Hardenberg, Managing Director van Out of Home Masters: “Rick is precies de juiste man op het juiste moment voor ons bureau. De markt is volop in beweging en we hebben veel ideeën voor de toekomst. Met de ervaring, het netwerk en last but not least het enthousiasme van Rick kunnen we onze continue groei zowel nationaal als internationaal verder vormgeven om zodoende onze opdrachtgevers te voorzien van de best mogelijke (D)OOH-campagnes.”

www.outofhomemasters.nl
www.exterionmedia.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie