FOX lanceert serie War of the Worlds met OOH-stunt
01-11-2019 09:19:00 | Door: | hits: 2983 | Tags:

Op verschillende plekken in Nederland was een indringend geluid te horen, in Amsterdam was boven het Museumplein en de Johan Cruijff ArenA vreemde lucht te zien en er is een onbekend object geland op het Museumplein in de hoofdstad. Op social media werd gesproken over complottheorieën en HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program). In werkelijkheid hoort het allemaal bij de stunt van FOX ter promotie van hun serie War of the Worlds.

De thriller speelt zich af in modern Europa, waar de mensheid bijna volledig van de kaart wordt geveegd door een allesverwoestende aanval. Vlak voor de alien-invasie is een typisch geluid te horen en zijn er glitches in de lucht te zien. Deze aspecten heeft FOX terug laten komen in alle campagne-uitingen ter promotie van de serie.

De campagne wordt vervolgd door een online campagne, pr en een TVC waarbij de glitches inbreken bij andere commercials en content. Ook is er een speciaal WOTW Instagram-filter gemaakt, die gebruikers middels een QR-code kunnen activeren.

www.foxtv.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie