Guy Grimmelt Marketing & Sales Director Exterion Media
27-01-2020 14:00:00 | Door: Bas Vlugt | hits: 4052 | Tags:

In navolging van andere landen binnen de internationale Exterion Media organisatie, zal ook in Nederland de verantwoordelijkheid voor zowel marketing als sales bij één Director worden ondergebracht.

Marketing & Business Development Director Guy Grimmelt zal per 1 februari de functie van Marketing & Sales Director gaan vervullen. Sales Director Marcel den Hoed heeft aangegeven dat zijn passie en ambitie volledig bij sales liggen en dat hij zich daarom graag wil oriënteren op een nieuwe uitdaging buiten Exterion Media.

Eric Kip, Managing Director: “Onder de gezamenlijke leiding van Guy en Marcel is Exterion Media de afgelopen jaren uitgegroeid tot de marktleider binnen Out-of-Home. Het afgelopen kerstrapport van Adformatie was wederom een bewijs van het goede werk dat de afgelopen jaren is verzet. De stap die nu wordt genomen, past binnen de structuren zoals die ook binnen de andere landen van onze organisatie zeer succesvol zijn geïmplementeerd.”

Marketingmanager Mariëlle Besselink zal per dezelfde datum ook verantwoordelijk worden voor Business Development en daarmee de functie van Marketing & Business Development Manager gaan vervullen.

Recentelijk hield Nederlands MediaNetwerk een video-interview met Guy Grimmelt. Kijk dat interview hier:


www.exterionmedia.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie