Het stadsmeubilair kleurde mee met Pride Amsterdam
09-08-2019 13:02:00 | Door: David de Jong | hits: 2042 | Tags:

Rood, oranje, geel, groen, blauw en paars, het kleurrijke evenement was onlangs terug in hartje Amsterdam. Het stadsmeubilair van JCDecaux kleurde 27 juli t/m 4 augustus 2019 mee met het befaamde Pride Amsterdam.

Alweer de drie-en-twintigste editie van Pride Amsterdam; een festival om te vieren dat je kunt zijn wie je bent en mag houden van wie je wilt. Het thema van 2019 was Remember the past, create the future. Hierbij zijn de Stonewall-rellen herdacht, die 50 jaar geleden in New York uitbraken en die een scheidslijn vormen in de geschiedenis van de LHBTbeweging.

Jaarlijks trekt het evenement honderdduizenden bezoekers, het is een van de drukst bezochte publieksevenementen van Nederland. Om het publiek te helpen in deze menigte verloren vrienden terug te vinden verbouwde JCDecaux voor KPN 10 objecten tot emoji-meeting points. Op diverse Abris en Mupis verspreid door de stad werd een emoji geplaatst. Zo vonden vrienden elkaar weer terug door een appje te sturen met bepaalde symobolen om zo aan te geven op welke plek ze stonden!

Naast de emoji-meeting points van KPN stonden nog meer campagnes in het teken van Pride Amsterdam, denk aan een roze drive with pride tram van het GVB, kleurrijke Billboards en diverse digitale inhakers.om zo aan te geven op welke plek ze stonden!

www.jcdeceaux.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie