Hillenaar Outdoor breidt uit in Zoetermeer en Leiderdorp
06-08-2019 13:53:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 2417 | Tags:

Hillenaar Outdoor exploiteert vanaf 12 augustus 2019 vijftien vensterbillboards in Zoetermeer en vier in Leiderdorp.

Jeroen Hillenaar, directeur: “We zijn in dit gebied al sterk vertegenwoordigd en met deze vensterbillboards verstevigen we onze positie. Het gaat uitsluitend om absolute A-locaties langs doorgaande wegen die de gemeenten onder meer met Den Haag en Leiden verbinden. Zeer commercieel relevant dus.”

Bereik in de metropool regio Rotterdam-Den Haag, waar ruim 2,3 miljoen mensen wonen en werken, is een groot speerpunt van Hillenaar Outdoor. Jeroen Hillenaar: “Deze stonden al langer op ons verlanglijstje. Zoetermeer is van oudsher een groeikern van Den Haag. Dat betekent dat veel forensenverkeer plaatsvindt tussen beide steden. Zichtbaarheid onder deze commercieel belangrijke doelgroep is interessant voor adverteerders en wij faciliteren dat graag. Hetzelfde geldt voor Leiderdorp, nabij Leiden, de A4 en middenin het Groene Hart.”

Jeroen Hillenaar: “Vensterbillboards zijn een sterk medium om passanten te bereiken. Ze zijn groot, modern qua vormgeving, verlicht en roteren. Dat zorgt voor extra aandacht. De vensterbillboards zijn gelijkmatig en evenredig over de stad verdeeld langs alle belangrijke verkeersaders die Zoetermeer verbinden met de rest van de randstad.” 

www.hillenaar.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie