Hillenaar Outdoor breidt uit met concessies Heusden en Steenwijkerland
19-09-2019 14:37:00 | Door: David de Jong | hits: 2064 | Tags:

In twee provincies breidt Hillenaar Outdoor uit met een groot aantal abri’s. Het outdoorbedrijf biedt per direct 78 vakken aan in Heusden in Noord-Brabant en 35 in Steenwijkerland (inclusief Giethoorn) in Overijssel. In totaal exploiteert de onderneming nu duizenden abri’s in heel Nederland.

Jeroen Hillenaar, algemeen directeur Hillenaar Outdoor:  "En we blijven verder uitbreiden. Ons media aanbod is veelzijdig en Abri’s zijn daarbij een belangrijk speerpunt."

Noord-Brabant is niet nieuw voor Hillenaar Outdoor. Eerder al werden moderne Digital City abri’s in gebruik genomen in Den Bosch. Binnenkort komt daar een digitale reclamemast in Breda bij.

Jeroen Hillenaar: "Deze digitale objecten zijn met 4 vierkante meter twee keer zo groot als een reguliere abri. We kunnen dus steeds meer in de provincie aanbieden. De abri’s in Heusden zijn een waardevolle uitbreiding van ons netwerk. De dekking in deze historische vestingstad is met 78 vakken erg goed. We onderzoeken vanzelfsprekend verdere uitbreiding in de provincie. Er is veel economische bedrijvigheid in deze regio en dat betekent dat er veel behoefte bestaat aan efficiënte communicatie met impact. Abri’s zijn daar bij uitstek geschikt voor. We exploiteren er per direct 35 vakken in bekende kernen als Steenwijk en Giethoorn. De panelen zijn verdeeld over alle plaatsen in de gemeente Steenwijkerland. Naast toeristen – die deze regio massaal bezoeken – richt Hillenaar Outdoor zich tevens op de regionale bevolking. We zijn vanaf de start van ons bedrijf onderdeel van het Buitenreclame Onderzoek. Daarmee wordt duidelijk wat de impact is van ons netwerk. Met de toevoeging van Steenwijkerland en Heusden omvat het totale bereik van ons abripakket nu bijna 4 miljoen mensen."

www.hillenaar.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie