Hillenaar Outdoor breidt uit met locatie bij Zwijndrecht
20-04-2022 16:01:00 | Door: David de Jong | hits: 2055 | Tags:

Hillenaar Outdoor breidt uit met een locatie bij Zwijndrecht, onder meer bekend van de dagelijkse filemeldingen. De A16 bij Zwijndrecht is één van de drukste snelwegen van Nederland. Hillenaar Outdoor exploiteert er vanaf 1 mei 2022 een digitaal megascherm.

Peter Heemskerk, CEO van Hillenaar Outdoor:  “Een absolute toplocatie voor adverteerders. Dit object is bevestigd aan het pand van KoffiePartners en bevindt zich op nog geen 45 meter van de snelweg. Maximale impact dus. We kijken heel kritisch naar relevante uitbreiding en meerwaarde voor onze adverteerders. Kwaliteit van de locaties gaat boven kwantiteit. Het nieuwe scherm langs de A16 bij Zwijndrecht illustreert die ambitie en is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met KoffiePartners.”

“Per week passeren meer dan 600.000 weggebruikers deze locatie. Hiermee kunnen adverteerders snel een megabereik opbouwen. Zowel individueel als in combinatie met andere masten van Hillenaar Outdoor. Vrijwel maandelijks kondigen we op dit moment digitale reclamemasten aan in verschillende delen van Nederland.”

Paradepaardje

Peter Heemskerk: “Het feit dat vrijwel alle locaties van Hillenaar Outdoor tegenwoordig digitaal zijn, vergroot de flexibiliteit. Je kunt ontzettend creatief met campagnes omgaan. Bijvoorbeeld door de inhoud ervan te wisselen op basis van het tijdstip. Op de A16 staan vrijwel dagelijks files. In de spits kun je daar de boodschap op aanpassen.”

www.hillenaar.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie