Hillenaar Outdoor breidt uit naar Texel
17-10-2018 12:03:27 | Door: | hits: 2459 | Tags:

Hillenaar Outdoor breidt netwerk uit met het grootste Waddeneiland van Nederland. Per 1 oktober exploiteert het bedrijf 28 reclamevakken op Texel.

Jeroen Hillenaar, CEO van Hillenaar Outdoor: "De Abri’s zijn strategisch gepositioneerd langs provinciale wegen, lokale wegen, bekende dorpen zoals de Koog en bij aankomst met de veerpont. Al enige tijd zijn we eigenaar van 25 digitale panelen op de Pier in Scheveningen en merken we dat toeristische hotspots interessant zijn voor adverteerders. Gezien Texel overspoeld wordt door toeristen, was dit een logische aanvulling voor onze portfolio.

Met haar 13.600 inwoners en gemiddeld 700.000 toeristen op jaarbasis, is het Ibiza van het Noorden een zeer strategische plek om diverse en grote doelgroepen te bereiken met out-of-home media. Bij aankomst op het eiland kunnen passanten simpelweg niet om de Abri’s heen.De reclamevakken zijn gepositioneerd in zeven verschillende dorpen; Den Burg, De Waal, Oudeschild, ’t Horntje, Den Hoorn, De Koog en Cocksdorp. Dit is een waardevolle toevoeging aan het netwerk van Hillenaar Outdoor. Het verbetert niet alleen onze landelijke spreiding maar is ook een strategische zet om behoeftes van onze adverteerders te vervullen. Zo bereikt een adverteerder in badplaatsen zoals Scheveningen en Texel, een zeer divers publiek, van toeristen tot aan hippe Amsterdammers."

Hillenaar: "De basis van ons netwerk ligt in de Randstad. Vanuit dit punt breiden we uit door heel Nederland, zo ook over zee. Innovatie is belangrijk voor de onderneming. Digitalisering is hierbij een belangrijk speerpunt. Naast bijna duizend traditionele Abri’s en Billboards in onder meer Zuid-Holland en Utrecht, hebben we veel nieuwe digitale media en grote digitale reclamemasten. Ook voor jongeren heeft Hillenaar Outdoor een speciaal netwerk, TENQ. Dit netwerk bestaat uit een netwerk met 250 digitale schermen op middelbare scholen. Maatwerk is altijd het uitgangspunt. Service en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel. We doen er alles aan om samen met de adverteerder succesvolle campagnes te realiseren. Voor zowel landelijke, als regionale adverteerders."

www.hillenaar.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie