Hillenaar Outdoor exploiteert abri’s in Groningen
29-01-2019 11:13:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 2592 | Tags:

Vanaf 1 februari exploiteert Hillenaar Outdoor 212 abri-vakken in de provincie Groningen. Het winnen van deze concessie betekent opnieuw een substantiële uitbreiding van het porfolio. Eerder dit jaar nam Hillenaar al de  exploitatie van 415 abri's in Nijmegen over.

Jeroen Hillenaar, directeur van Hillenaar Outdoor: “Ons bereik en daarmee de relevantie voor adverteerders neemt snel toe. Groningen is een economisch belangrijke regio voor het Noorden van Nederland met veel bedrijvigheid in uiteenlopende branches. Reden om in te zetten op exposure in het gebied. We breiden de komende tijd verder uit naar in totaal 316 vakken in 2021.”

“We zijn streng bij de beoordeling van nieuwe concessiesteden en de ontwikkeling van ons portfolio. Het toevoegen van steden en locaties heeft alleen zin als we daarmee waardevolle meerwaarde creëren voor onze adverteerders. Groningen is daar een goed voorbeeld van. De abri’s staan op strategische plaatsen in de kernen en langs drukke doorgaande wegen.”

De abri’s zijn verdeeld over onder meer Groningen, Delfzijl, Stadskanaal en Veendam. Hillenaar onderhoudt, beheert en exploiteert het netwerk voor een periode van 10 jaar.

www.hillenaar.com

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie