Hillenaar Outdoor exploiteert digitale mast bij Breda
06-10-2020 11:05:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 1879 | Tags:

Hillenaar Outdoor zet investeringen in digitale reclamemasten door. In oktober wordt een  object van het bedrijf operationeel nabij Breda.

Jeroen Hillenaar, directeur van Hillenaar Outdoor: “Eerder al kondigden we een mast langs de A16 aan. Deze is inmiddels actief. Nu komt daar een prachtige locatie bij langs de A58. Outdoor blijft onverminderd relevant voor adverteerders. Alles moet kloppen. Allereerst natuurlijk het bereik en de impact van een digitale reclamemast. Dat moet groot zijn. Adverteerders hebben er immers belang bij om in korte tijd veel mensen te bereiken.”

De mast langs de A58 staat tussen Breda en Roosendaal. Jeroen Hillenaar: “De mast ‘hangt’ over de weg, weggebruikers kunnen er niet omheen. Tegelijkertijd past het design in de omgeving en doet daar op geen enkele manier afbreuk aan.”

Het bedrijf zet op geen enkele manier een rem op investeringen, in een tijd waarin andere bedrijven juist de broekriem aanhalen. Jeroen Hillenaar: “Ook wij ondervinden natuurlijk de effecten van corona. Maar stilstaan is geen optie. Adverteerders zetten op dit moment nog volop campagnes bij ons in. Bovendien gaat ook de huidige crisis – hoe heftig deze ook is – weer voorbij. Op dat moment moet je als onderneming klaar zijn om door te schakelen. En dat zijn wij met ons hele team.”

www.hillenaar.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie