Hillenaar Outdoor lanceert reeks radiocommercials
03-09-2018 13:32:00 | Door: | hits: 3133 | Tags:

Hillenaar Outdoor introduceert een reeks aan commercials. Hillenaar Outdoor is vanaf zaterdag 1 september te horen op radiozenders als Q-music, Sublime FM, RTV Rijnmond, Arrow Classic Rock, 8FM en Radio NL. Het gaat om een vijftal spots.

Jeroen Hillenaar, CEO van Hillenaar Outdoor: "Na onze doorstart in november zijn we enorm gegroeid. Met deze commercials leggen we de focus op ons ruime aanbod aan digitale panelen, reclamemasten, abri’s en ons TENQ-netwerk. Enerzijds worden de oude radiocommercials op een ironische wijze teruggebracht, anderzijds zijn ze nog even relevant als toen. Bij Hillenaar Outdoor draait alles nog even hard om werken aan de toekomst. De commercials zijn Engelstalig, bevatten opmerkelijke geluidseffecten en zullen je zeker niet ontgaan."

De campagne is mede mogelijk gemaakt door Ziaja & Dorst Multimedia Solutions. 

Robert B. Ziaja, CEO van Ziaja & Dorst Multimedia Solutions: "Heel leuk om dit weer eens op deze manier te doen, het zijn toch hele bijzondere spots. Hillenaar geeft aan zeer tevreden te zijn over de samenwerking met deze partij. Dit bedrijf weet het onmogelijke mogelijk te maken. Precies wat wij uit willen stralen middels deze campagne."

Hillenaar: "De basis van ons netwerk ligt in de Randstad. Vanuit dit punt breiden we uit door heel Nederland. Innovatie is belangrijk voor de onderneming. Digitalisering is hierbij een belangrijk speerpunt. Naast bijna duizend traditionele Abri’s en Billboards in onder meer Zuid-Holland en Utrecht, hebben we er veel nieuwe digitale media bij. Ook voor jongeren heeft Hillenaar Outdoor een speciaal netwerk, TENQ. Dit netwerk bestaat uit 250 digitale schermen op middelbare scholen. Maatwerk is altijd het uitgangspunt. Met een kernfocus op innovatie, campagneflexibiliteit en service, heeft Hillenaar Outdoor een aanbod voor elk budget en iedere adverteerder."

www.hillenaar.com
www.ziaja-dorst.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie