Hivestack benoemt Benjamin Abbatiello tot Global Senior Vice-President of Publisher Solutions
24-06-2022 08:34:39 | Door: Saskia van Weert | hits: 2019 | Tags:

Hivestack, 's werelds grootste onafhankelijke programmatic digital out of home (DOOH) ad tech-bedrijf, kondigt de benoeming aan van Benjamin Abbatiello als nieuwe Global SVP, Publisher Solutions.

Abbatiello bekleedde eerder leidinggevende functies bij verschillende bekende adtech-bedrijven, waaronder Yahoo, Spot X, Interclick, Eyeblaster, ContextWeb en recentelijk bij Beachfront Media als VP Advanced TV.

In nauwe samenwerking met Nigel Clarkson, Global Chief Revenue Officer van Hivestack, zal Benjamin verantwoordelijk zijn voor het aansturen van Hivestack's Global Publisher Solutions divisie, bestaande uit haar Supply Side Platform (SSP), AdServer, Yield Manager en omnichannel demand side platform (DSP) propositie. De divisie Publisher Solutions van het bedrijf biedt deze suite van tools om uitgevers in staat te stellen hun DOOH-inventarisatie programmatisch te optimaliseren en te gelde te maken.

Hivestack is momenteel actief in 25 markten wereldwijd en zorgt voor gediversifieerde inkomstenstromen voor media-eigenaren wereldwijd. Als gevolg van de exponentiële groei heeft het bedrijf zijn personeelsbestand in het afgelopen jaar met meer dan 200 procent uitgebreid en is het goed gepositioneerd om te blijven pionieren in de toekomst van programmatic DOOH advertising.

www.hivestack.com

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie