Hivestack breidt uit in Italië
07-04-2022 10:07:12 | Door: Saskia van Weert | hits: 1665 | Tags:

Hivestack, 's werelds toonaangevende, onafhankelijke, programmatic digital out of home (DOOH) ad tech bedrijf heeft een uitbreiding van de programmatic activiteiten in Italië aangekondigd.

Als onderdeel van de aankondiging heeft Hivestack verschillende lokale OOH/DOOH media-eigenaren gecontracteerd via het Hivestack Supply Side Platform (SSP), waaronder Domminaction, Rotopubblicità, MediaOne en Deva Connection. Aanvullende integraties zijn aan de gang met alle andere grote media-eigenaren in de markt en het bedrijf verwacht in het tweede kwartaal een volledige dekking van het Italiaanse aanbod te hebben. Deze media-eigenaren zullen in staat zijn om hun DOOH-inventaris moeiteloos programmatisch te gelde te maken via zowel Open Exchange als Private Marketplace deals binnen de Hivestack SSP.

On demand platform

Kopers kunnen nu gebruikmaken van het Hivestack demand-side platform (DSP) om DOOH media programmatisch te plannen, activeren en meten, met behulp van data-driven audience targeting om campagnes uit te voeren. Hivestack heeft partnerschappen met toonaangevende mediabureaus in alle wereldwijde regio's, waardoor Italiaanse merken hun campagnes lokaal en ook buiten het land kunnen activeren via Hivestack's wereldwijde netwerk van premium DOOH-inventaris.

Ilaria Calesella, VP Demand Italy bij Hivestack: "We zijn erg blij met de aankondiging van onze partnerships met deze lokale Italiaanse media-eigenaren die hun vertrouwen hebben gesteld in Hivestack om het verdienpotentieel van hun DOOH inventory te ontsluiten. DOOH is eindelijk aan het groeien in Italië en zal blijven groeien naarmate meer vraag- en aanbodpartners de kracht en precisie van het kanaal inzien. Hivestack heeft al enorm succesvolle campagnes geleverd voor onze belangrijkste agency partners en we zijn perfect gepositioneerd om in de toekomst nieuwe groei te stimuleren voor zowel media-eigenaren als merken."

www.hivestack.com

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie