Hivestack lanceert programmatic DOOH-marktplaats in Zuid-Afrika
25-07-2022 09:55:00 | Door: Lieselot Berentzen | hits: 2132 | Tags:

Ad-techbedrijf Hivestack kondigt de samenwerking met Xaxis Zuid-Afrika aan, die samen een DOOH-oplossing bieden voor de Zuid-Afrikaanse markt.

Programmatic DOOH

Xaxis zal Hivestack's Demand Side Platform (DSP) inzetten om automatisering en prestatiemeting toe te voegen aan DOOH-merkcampagnes in Zuid-Afrika. Klanten krijgen toegang tot het volledige toolspakket van Hivestack, waaronder de mogelijkheid om doelgroepen op maat samen te stellen, live geo-location targeting in te stellen, te plannen, in te kopen en te leveren in realtime via zowel Private Marketplace (PMP) als Open Exchange. Dit alles zal beschikbaar zijn via één dashboard, dat optimalisatie, rapportage en pacing van campagnes over meerdere media-eigenaren vanaf één punt mogelijk maakt.

Uitbreiding Zuid-Afrika

Als onderdeel van de uitbreiding naar Zuid-Afrika heeft Hivestack ook enkele premium DOOH-media-eigenaren uit de markt aangesloten op het Hivestack Supply Side Platform (SSP), waaronder Epic Outdoor, Evolv Outdoor, Insight Outdoor, JB Media en Yooh Media, Primedia Outdoor, Provantage Media Group, Relativ Media en Tractor Outdoor. Zij zullen hun premium DOOH-voorraad kunnen inzetten door in realtime verbinding te maken met een wereldwijde pool aan adverteerders. 

Tania Grobler van Xaxis Zuid-Afrika: "We hebben de afgelopen anderhalf jaar een aanzienlijke groei gezien wat betreft programmatic DOOH in Zuid-Afrika. We kijken ernaar uit om samen te werken met Hivestack en gebruik te maken van hun programmatic technologie om onze klanten een gestroomlijnde en doelgerichte aanpak te kunnen bieden op het gebied van doelgroepen en te werken aan omnichannel ervaringen."

Groei DOOH 

William Brownsdon, Managing Director EMEA bij Hivestack: "We kijken ernaar uit om samen te werken met Xaxis Zuid-Afrika om de adoptie van programmatic DOOH in Zuid-Afrika te versnellen. We hebben al succes gezien met GroupM in andere markten wereldwijd en kijken ernaar uit om ons full stack platform te gebruiken om groei te stimuleren in deze nieuwe markt."

www.hivestack.com

www.xaxis.com

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie