Hoffman Outdoor Media voegt vier gemeenten toe aan klantenbestand
05-06-2018 16:29:00 | Door: | hits: 2548 | Tags:

De komende vijf jaar verzorgt Hoffman Outdoor Media in Den Helder en Nissewaard het beheer en onderhoud van het buitenreclamemedium. De citydisplays zijn geschikt om tijdelijke evenementen en activiteiten op betaalbare wijze onder de aandacht te brengen.

Ook de gemeenten Steenbergen en Halderberge hebben na een aanbesteding gekozen voor citydisplays en dienstverlening van Hoffman Outdoor Media. Met de toevoeging van deze twee concessiegemeenten aan het portfolio versterkt Hoffman Outdoor Media haar positie in het westen van Brabant. Het bedrijf verzorgt sinds 2013 de exploitatie van de evenementenreclame via haar citydisplays in Roosendaal.

Naast de exploitatie van reclamedisplays rondom lichtmasten en reclameframes op onroerende zaken, bestickert Hoffman Outdoor Media nu ook installatie- en koppelkasten. Met deze dienst wordt niet alleen voorzien in de behoefte van lokale middenstand om op een effectieve manier reclame te maken, maar verbetert Hoffman Outdoor Media ook de kwaliteit van de openbare ruimte. Door de kasten te bestickeren en een extra functie te geven als reclamemedium of kunstobject, wordt het bekladden en wildplakken van de kast tegengegaan.

www.hoffman.info

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie