JCDecaux lanceert De Avenue
03-07-2018 15:14:06 | Door: | hits: 5350 | Tags:

JCDecaux introduceert het eerste vrijstaande portrait groot formaat display van 6,5 m2 in het Nederlandse straatbeeld: De Avenue.

De Avenue is het allereerste digitale full HD portrait display van Nederland.en staat op de Stadhouderskade in Amsterdam nabij het Leidseplein. Het staande object heeft een dubbelzijdig LED display van de allerbeste beeldkwaliteit. Als launching partner van dit nieuwe Buitenreclame-object is Chanel te zien.

Bart de Vries, Commercieel Directeur JCDecaux Nederland: "Ons digitale Mupi-netwerk Métropole is een enorm succes en we voorzien een groeiend aandeel voor digitaal in de toekomstige Buitenreclamemarkt. Met de Avenue vertalen we de populariteit van ons digitale netwerk naar groot formaat. Doordat dit object dezelfde beeldverhouding heeft als onze digitale Mupi´s kunnen adverteerders hun campagnes eenvoudig opschalen naar dit imposante nieuwe mediumtype. Dit is een fantastische stap in de digitale transformatie die zorgt voor nog meer attentiewaarde van het medium. Tel daarbij op het impactvolle formaat en de eindeloze mogelijkheden van slimme dynamische content, waarbij je real-time inspringt op onder meer locatie, tijd en passerende doelgroepen, en je weet; dit is een uitzonderlijk OOH-mediumtype."

Voor de Gemeente Amsterdam is het digitale Mupi-netwerk van JCDecaux al een waardevol medium voor gemeentelijke communicatie. Met de komst van de Avenue op deze strategische en centrale locatie bij de drukke invalswegen rond het Leidseplein, is ook hier (realtime) communicatie met inwoners en bezoekers mogelijk.

Ook in Den Haag zal de Avenue in de loop van dit jaar zijn intrede doen: JCDecaux heeft recent het contract voor vrijstaande reclamepanelen verkregen en digital OOH vormt een wezenlijk onderdeel van de nieuw te installeren objecten. In 2015 introduceerde JCDecaux het eerste digitale Mupinetwerk op straat, midden in de centra van grote steden. Het netwerk beschikt over 84 inch full HD digitale lcd-schermen en biedt adverteerders uitzonderlijke beeldkwaliteit. Dit netwerk strekt zich inmiddels uit over Amsterdam, Rotterdam en Utrecht en is binnenkort ook in Den Haag terug te vinden.

www.jcdecaux.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie