JCDecaux introduceert groene abri in Apeldoorn
27-01-2020 11:35:05 | Door: | hits: 2378 | Tags:

JCDecaux introduceert een vierde groene oplossing in een vierde stad: de groene abri in Apeldoorn. In 2018 plaatste JCDecaux de eerste groene abri in Breda. Living green walls van 250 m2 vergroenen de nissen en zorgen voor een vermindering fijnstof in de lucht. Begin 2020 introduceerden ze de eerste Rain Storage Abri met een groen dak en een groene wand. Naast een mooiere aanblik, dragen deze groene objecten in de stad bij aan de biodiversiteit, luchtkwaliteit, verkoeling in de zomer en opvang van regenwater.

De tweede groene oplossing van dit jaar is inmiddels geplaatst: twee abri’s op het Stationsplein in Apeldoorn dienen met een sedumdak nu naast een schuilplaats tegen wind en regen, ook als een milieubevordering voor de stad. Wethouder Maarten van Vierssen plaatste de laatste cassette met sedumplanten op het dak.

Meehelpen aan een meer milieubewuste stad staat bij JCDecaux hoog in het vaandel. Dit komt tot uitdrukking in de groene oplossingen, maar ook binnen alle overige aspecten van de bedrijfsvoering. Van een circulair concept, om alle objecten indien mogelijk een nieuw leven te geven, tot het scheiden van afval op de afdeling.

www.jcdecaux.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie