JCDecaux werkt samen met SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental
24-10-2017 12:16:00 | Door: | hits: 4254 | Tags:

Het Oostenrijkse skigebied SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental heeft zijn skilift tijdelijk verlengd tot in het centrum van Amsterdam. Met een OOH-visual neemt het ov-reizigers mee naar besneeuwde bergtoppen.

90 liften, 77 hutten en 284 kilometer aan piste: dat is de skiwereld van SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental. Het wintersportgebied brengt deze SkiWelt momenteel onder de aandacht van Nederlandse wintersporters met een Full Wrap Buitenreclame-bestickering bij JCDecaux.

Met een visual van besneeuwde bergtoppen en een skilift die van de affiches in de posterkast naadloos overgaat in de achterwand van de Abri, lijkt het alsof wachtende ov-reizigers in de skilift zitten en onderweg zijn naar een van de vele heerlijke afdalingen in Tirol.

Naast deze Skilift-Abri zet SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental ook een nationale Abri-campagne en een Total View Tram in Amsterdam in. Deze Buitenreclame-Special is het resultaat van een samenwerking tussen SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental, mediabureau Spalder Media Group en JCDecaux en is tot en met 24 oktober te zien in de Van Baerlestraat in Amsterdam.

Deze Buitenreclame-Special is het resultaat van een samenwerking tussen SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental, mediabureau Spalder Media Group en JCDecaux en is tot en met 24 oktober te zien in de Van Baerlestraat in Amsterdam.

www.jcdecaux.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie