Kees Wilbrink (DPG) naar Ocean
07-07-2022 10:38:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 2663 | Tags:

Kees Wilbrink verlaat DPG Media, waar hij Directeur Partnerships was, en start per 1 september als Chief Commercial Officer bij Ocean Outdoor Nederland.

De ontwikkelingen gaan hard binnen Out of Home (OOH): digitalisering, near realtime bereiksdata, programmatic, flexibilisering van media-inzet en oneindig veel nieuwe creatieve mogelijkheden.

Het vormde voor Kees Wilbrink – de afgelopen twee jaar directeur Partnerships bij DPG Media, dat onlangs nog werd uitgeroepen tot AMMA Media Exploitant van het Jaar 2022 – de reden om over te stappen.

Kees Wilbrink: “Ik help adverteerders graag door slim gebruik van data en met hun digitale transitie. De potentie van Digital Out of Home media is daarin enorm; de spreiding en bereik van Ocean zijn indrukwekkend. Tijdens mijn kennismakingen bij Ocean Outdoor heb ik bovendien een enorm innovatief, creatief en energiek bedrijf leren kennen.”

Xavier Tilman, CEO van Ocean Outdoor Nederland: ‘Wij zijn ontzettend blij met de komst van Kees. Met zijn brede ervaring op het gebied van media-exploitatie, marketing en management bij ander andere Ster, Sanoma en DPG kan Kees een grote bijdrage leveren aan het commercieel door-ontwikkelen van Ocean binnen een sterk aan verandering onderhevige Out of Home markt.”

www.oceanoutdoor.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie