MMD Media breidt uit naar België
19-04-2018 16:24:00 | Door: | hits: 3037 | Tags:

MMD Media, dat in Nederland actief is als out of home-exploitant op tankstations, luchthavens en billboards, betreedt in juni de Belgische markt.

Met een volledig digitaal netwerk van minimaal 450 digitale outdoor schermen bij tankstations van MAES, Esso en Texaco wordt aan adverteerders een scala aan attentiewaarde en flexibiliteit geboden. Alle screens zijn zowel traditioneel als full programmatic in te kopen. Het is hierdoor tevens mogelijk om adaptive campagnes op basis van externe databronnen in te zetten. Denk hierbij aan triggers als verkeer, het weer en alle overige mogelijkheden.
 
De sales voor de netwerken is in handen van On Air Media uit Antwerpen, die ook de luchthavens van Antwerpen, Oostende en Luik exploiteert.
 
Danny van Beek, directeur van MMD Media: “Met deze uitbreiding verstevigen wij onze positie als marktleider in de Benelux op on the go-netwerken op tankstations. Tevens zijn we verheugd dat wij onze samenwerking met On Air Media op de luchthavens van Eindhoven en Rotterdam kunnen uitbreiden met dit mooie, volledig digitale netwerk”. 
 
Vincent De wit, Managing Director van On Air Media: “On Air Media is sinds enkele jaren actief in de regionale luchthavens, die opmerkelijk populairder worden bij de reizigers. Op deze drukbezochte locaties bieden wij digitale advertising mogelijkheden aan bedrijven en merken. Dankzij de goede samenwerking met MMD Media gaan wij de komende maanden tevens digitale schermen op de drukbezochte tankstations in de Benelux commercialiseren."

www.mmdmedia.nl
www.onairmedia.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie