Mundu lanceert duurzame reclamemast
08-05-2018 18:24:16 | Door: | hits: 3506 | Tags:

Het Groningse Mundu, exploitant in Digital-Out-of-Home, heeft de eerste duurzame digitale reclamemast toegevoegd aan haar netwerk van digitale masten en billboards. Het gaat om een nieuwe digitale reclamemast aan de A28 bij Assen. Een park van 400 zonnepanelen voorziet de LED schermen van 103 m2 van stroom.

Thijs Rotman, directeur Mundu: "We zijn erg blij om ons digitale netwerk te vergroten met deze unieke mast. Zowel de stroomvoorziening als het staalwerk is duurzaam en de software is futureproof, denk bijvoorbeeld aan conditionele en flexibele campagnes. Ook de strategische ligging is ideaal om Noord-Nederland te bereiken."

De mast is sinds maandag 7 mei operationeel. De organisaties Wecycle en Groningen Airport Eelde zijn de launching partners. De digitale mast bereikt meer dan 2 miljoen passanten per maand.

De nieuwe aanwinst verstevigt de marktpositie van Mundu in Noord-Nederland, met digitale objecten aan de A7, A28 en A32. Mundu timmert hard aan de weg: de teller staat inmiddels op 12 digitale rijkswegmasten en 40 digitale billboards in Nederland.

www.mundu.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie