NOC*NSF en Ocean Outdoor versterken mediapartnership richting Tokyo 2021
29-01-2021 18:23:00 | Door: David de Jong | hits: 1593 | Tags:

NOC*NSF en Ocean hebben hun mediapartnership versterkt voor de Olympische Spelen van 2021. Ocean Outdoor zal heel dit jaar op haar landelijke digitale netwerk ruimte bieden voor olympische en breedtesportdoelen. Daarbij zal ook nauw worden samengewerkt met andere contentpartners van NOC*NSF. NOC*NSF en Ocean Outdoor werken sinds 2013 met elkaar samen

Natasja van Brummelen, manager communicatie en media NOC*NSF: “NOC*NSF wil heel Nederland bereiken met de kracht van sport en daarvoor heb je krachtige mediapartijen nodig. Zeker in een tijd waarin sport en bewegen belangrijker is dan ooit om ons gezond en vitaal te houden. We zijn heel blij met de uitbreiding van de samenwerking met Ocean Outdoor, waardoor we nog meer mensen kunnen bereiken. Naast de samenwerking met de TeamNL kant, is deze ook gericht op de lokale sport. Ocean Outdoor heeft daarnaast ook een mooie propositie voor onze partners van de sport neergelegd.”

Meindert van den Heuvel, Managing Director Ocean Outdoor: “Het positieve van 2020 is dat iedereen heeft kunnen zien hoe extreem belangrijk sport is. Of je nu topsporter bent, hobbyist, vrijwilliger of toeschouwer. Daarom zit sport in het DNA van Ocean. We zien er naar uit om samen met NOC*NSF en haar partners ons netwerk in te zetten als digitaal out-of-home sportkanaal.”

www.oceanoutdoor.nl
www.noccsf.nlVolg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie