Ngage Media presenteert nieuwe pay-off Moving Brands and Minds
29-11-2018 12:51:00 | Door: | hits: 2486 | Tags:

Ngage Media is uitgegroeid tot een bedrijf met 71 grootformaat digitale schermen op 59 locaties verdeeld over Public-, Retail- en Transportnetwerken. De ambities reiken echter verder. Met een nieuwe visie en nieuwe merkidentiteit wil Ngage Media zich nog beter positioneren als premium digitale partner in Out-of-Home. 

De grote impactvolle, geïntegreerde, full-motion schermen brengt merken in beweging en tot leven. De content raakt mensen en de geïntegreerde state of the art technologie maakt kijken tot een interactieve belevenis. Al deze ambities komen samen in een nieuwe pay-off Moving Brands and Minds.  

Ngage Media Brand Movie from Marketing NgageMedia on Vimeo.

Stan Thijssen, mede-oprichters en managing partners Ngage Media: "Wij zijn de afgelopen jaren sterk gegroeid in sales, met strategische concessie partners en als team. Met de lancering van de merkidentiteit Moving Brands and Minds, gaan we een nieuwe fase in. Wij kunnen nu echt kleur en inhoud geven aan onze ambities. De komende maanden zullen wij aantonen dat adverteerders en concessiegevers met de inzet van ons medium hun doelgroep impactvol raken en de samen overeengekomen doelen kunnen realiseren."

www.ngagemedia.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie