Ngage Media en Interbest lid van Outreach
20-06-2019 10:12:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 2487 | Tags:

Ngage Media en Interbest worden per direct lid van Outreach, het samenwerkingsverband van Nederlandse buitenreclame-exploitanten. 

Buitenreclame groeit de afgelopen jaren met 6 procent per jaar. Vooral digitale buitenreclame maakt een stormachtige ontwikkeling door waarbij de noodzaak van de cijfermatige onderbouwing van de opbouw van bereik cruciaal is. 

Outreach heeft op 18 juni 2019 een tender uitgeschreven voor een grote update van het bestaande bereiksonderzoek voor de buitenreclame. Hierbij staat onderzoek van digitale buitenreclame centraal. 

Eric Kip, voorzitter Outreach: ““Binnen een steeds verder versplinterend medialandschap is Outreach continu gefocust op een verdere versterking van het medium buitenreclame. Daarom zijn wij blij dat Ngage Media en Interbest hebben besloten lid te worden van Outreach op het moment dat de tender is uitgeschreven. De expertise van Ocean Outdoor is meer dan welkom in het selectieproces van de tender.”

Outreach is een samenwerkingsverband tussen Exterion Media, JCDecaux, Hillenaar, OVMedia, Centercom, ClearChannel Nederland en MMD Media.

www.outreach.nl
www.interbest.nl
www.ngagemedia.nl
www.exterionmedia.com
www.jcdecaux.nl
www.hillenaar.com
www.ovmedia.nl
www.centercom.nl
www.clearchannel.nl
www.mmdmedia.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie