Eelco Bos en Pierluigi Jorritsma starten LEDimpact
05-06-2018 14:32:00 | Door: | hits: 3564 | Tags:

Pierluigi Jorritsma, eigenaar van promotiebureau Dutch Moving Media is in januari 2018 samen met compagnon Eelco Bos een nieuw bedrijf gestart: LEDimpact. LEDimpact. LEDimpact verhuurt LED-schermen met 8 m2 LED-oppervlak. Door de positieve start is besloten de productie komend jaar te verviervoudigen.

Jorritsma verhuurde vanuit zijn bedrijf Dutch Moving Media steeds vaker LED middelen aan klanten als onderdeel van een promotiecampagne. Omdat de vraag naar deze schermen bleef stijgen, ontstond de wens om hier een apart bedrijf voor op te richten. Bos was al werkzaam in deze branche en wilde zich ook toespitsen op deze grote schermen. Ze besloten de krachten te bundelen. Dit leidde begin 2018 in tot de start van LEDimpact.

Jorritsma: "Je bereikt de doelgroep op de juiste plek en op het juiste moment met een haarscherp beeld op een podium van 8 vierkante meter. Alles klopt en dit blijkt ook: 96 procent van de passanten ziet het LED scherm. Right time, right place, right stage."

Het LED scherm van 8 vierkante meter op een elegante voet van 5 meter is een gewild podium voor uiteenlopende bedrijven als Ziggo Zakelijk, Mercedes Benz en PLUS supermarkten.

Jorritsma: "Je ziet vaak dat het bij deze schermen vooral draait om het LED oppervlak omdat daar de aandacht naar uitgaat. Wij hebben ook veel zorg en energie gestoken in het design van de rest van het scherm waardoor het geheel er erg blits uitziet. Veel mensen denken daardoor ook dat onze schermen ergens altijd al hebben gestaan. Het tijdelijke karakter verdwijnt helemaal en dit komt de content ten goede. Ook is de afstand tussen de pixels uitzonderlijk klein (6 mm pixel pitch) waardoor de boodschap van zowel grote als kleine afstanden haarscherm te zien is."

LEDimpact kwam als eerste uit de bus in categorie mobiel/tijdelijk in de enquête OOH exploitanten 2018 die in april onder Fonk lezers werd gehouden. 

Door de overtuigende start besloten Bos en Jorritsma om de productie te verviervoudigen, 16 extra LED schermen zijn op dit moment in de maak. 

www.ledimpact.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie